Košarka
SPORTOVI
Košarka
Novi poraz Raptorsa

Kevin Durant ispisao povijest u visokoj pobjedi Thundera

Noćas su odigrane svega tri utakmice najjače košarkaške lige svijeta (NBA), u kojima su dvije pobjede odnijeli gosti. Večer je obilježio Kevin Durant...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Krilni igrač Oklahome City Thundera upisao je 21 poen, 11 skokova i osam asistencija u manje od 28 minuta provedenih na parketu. Postao je tek osmi igrač u povijesti NBA lige kojem je to pošlo za rukom. Thunder je kao gost uništio Orlando Magic 127-99, a u jednom je trenutku razlika iznosila nevjerojatnih 38!

Russell Westbrook završio je susret sa 17 poena i šest asistencija, dok su Serge Ibaka i Dion Waiters ubacili po 16. Victor Oladipo bio je najefikasniji kod Magica s 23 koša.

Aktualni prvaci San Antonio Spursi razbili su Utah Jazz u svojoj AT&T Areni 89-69. Thiago Splitter predvodio je Spurse s 14 poena, Kawhi Leonard dodao je 12 uz devet skokova, a Tim Duncan 11. Treća je to uzastopna pobjeda Spursa, druga otkako se Leonard (MVP prošlogodišnjeg finala) vratio u momčad nakon ozljede.

Najuzbudljivije bilo je u Torontu, gdje je New Orleans odnio pobjedu protiv ponajbolje momčadi Istoka. Tyreke Evans položio je 1.6 sekundi prije kraja za 95-93, odnosno prvu pobjedu Pelicansa u posljednjih sedam susreta protiv Raptorsa.

Evans je u konačnici susret završio s 26 poena, Alexis Ajinca pridodao je 22 za Pelicanse, koji su drugu uzastopnu utakmicu igrali bez Anthonyja Davisa (problemi s palcem na stopalu).

DeMar DeRozan predvodio je Toronto, koji je upisao sedmi poraz u posljednjih devet utakmica, s 22 poena.

NBA liga, nedjelja:
Toronto - New Orleans 93-95
San Antonio - Utah Jazz 89-69
Orlando Magic - San Antonio 99-127

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider