Košarka
SPORTOVI
Košarka
Provjera koja će puno otkriti

Kapetan Srbije: Dvoboji s Hrvatskom imaju poseban značaj

U Istanbulu se od petka do nedjelje održava pripremni turnir za Europsko prvenstvo u košarci, koje će se u rujnu održati u susjednoj nam Sloveniji. U Turskoj će međusobni dvoboj odigrati Hrvatska i Srbija..

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ekskluzivni je intervju za srpski B92 uoči početka turnira dao jedan od ponajboljih igrača 'orlova' – Nenad Krstić.

* Koliko će vam značiti pripremni turnir u Istanbulu?

''S obzirom da smo u završnoj fazi priprema ova će nam provjera puno toga otkriti. S Turcima smo već igrali, no ta će nam utakmica još jednom doći kao odlična provjera. Unatoč problemima s ozljedama, nastojat ćemo razigrati sve igrače i spremni dočekati početak Eurobasketa.''

* Susret protiv Hrvatske?

''Te utakmice kod nas, ali i kod njih, imaju poseban značaj. Međutim ja osobno, a vjerujem i ostali igrači, imam jako puno prijatelja u toj reprezentaciji i meni je to utakmica kao i svaka druga. Nema posebnog naboja. Jasno mi je da je kod navijača u potpunosti drugačiji naboj, ali za nas je to utakmica u kojoj samo moramo odigrati kvalitetno.''

Na turniru u Istanbulu će osim domaćina, Srbije i Hrvatske sudjelovati Belgija, a prvi susret naša reprezentacija igra u petak protiv Srbije. Eurobasket je pak na rasporedu od 4. do 22. rujna. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider