Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bogata ponuda

Jasmin Repeša napustio Cedevitu: 'Iznenađeni smo'

Hrvatski košarkaški stručnjak Jasmin Repeša odlazi iz zagrebačke Cedevite i vraća se u Italiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Cedevite u potrazi su za novim trenerom s obzirom da Jasmin Repeša odlazi u EA7 Emporio Armani iz Milana. Po dovršetku transfera u kojem će za odlazećeg trenera KK Cedevita od talijanskog Euroligaša dobiti odštetu obznanit će se i ime novog stratega jedinog hrvatskog Euroligaša.

"Priznajemo da smo u početku bili iznenađeni željom našeg trenera da pronađe novi klub. Repeša je to objasnio s odličnom ponudom bogate Olimpije Milano i novim izazovima. Mi mu, naravno, ne želimo stajati na putu ako je to njegova odluka, stigli smo do sporazumnog dogovora na obostrano zadovoljstvo. Posao će biti realiziran u slijedećih nekoliko dana", rekao je predsjednik KK Cedevite Mladen Veber. 

Milano ove sezone nije izborio ni finale talijanskog prvenstva, što je glavni razlog trenerske smjene na koncu ove sezone.

Repeša je prošle sezone vodio Cedevitu do finala regionalne ABA lige, te do naslova prvaka Hrvatske, iako je u samoj završnici zbog zdravstvenih problema izostajao s klupe. 

Repeša je u Italiji već vodio Virtus Romu, Benetton Treviso i Fortitudo Bolognu, s kojom je i osvojio naslov prvaka Italije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider