Košarka
SPORTOVI
Košarka
Momčad za 'prste polizati'

Je li on nova košarkaška senzacija? Pogledajte monstruozno zakucavanje

Golden State Warriorsi ionako imaju momčad 'za prste polizati', dovoljno dobru da već iduće sezone napadnu barem konferencijski ako ne i ligaški finale...

No, osim najnovijega pojačanja u Andreu Iguodali, spektakularnoga bekovskog para koji čine Stephen Curry i Clay Thompson, vrlo obećavajućeg trojca lanjskih rookieja (Harrison Barnes, Draymond Green i Festus Ezeli), te odličnih visokih košarkaša Andrewa Boguta i Davida Leeja, čini se da trener Mark Jackson dobiva i novoga sjajnog beka u 24-godišnjem Kentu Bazemoreu.

Eksplozivni košarkaš koji nije biran na draftu 2012. godine ali je u prvoj godini NBA karijere na trenutke pokazivao iskrice nadprosječnog talenta, kandidat je za najkorisnijeg košarkaša (MVP) Ljetne lige u Las Vegasu. Vodio je Warriorse do četiriju pobjeda u četirima nastupima, s tim da je Dallasu u četvrtak ubacio 25 poena pri 79-76 pobjedi.

U toj je utakmici izveo, izvješćuju američki mediji, spektakularno zakucavanje dostojno najvećih majstora NBA lige. Procijenite sami... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider