Košarka
SPORTOVI
Košarka
Uistinu čudna večer

Igrač Celticsa uspio nakon OSAM godina: Hvalim se svima oko sebe

Brandon Bass, 28-godišnji krilni centar Boston Celticsa, u domaćoj pobjedi protiv Clevelanda 103-86 je postigao svoju prvu tricu u NBA ligi nakon nešto više od osam godina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čak i najlošijim dalekometnim šuterima u NBA ligi se ponekad posreći trica. Shaquille O'Neal je zabio jednu u svojoj četvrtoj sezoni. Dwight Howard u trećoj.

Brandon Bass je sve, samo ne loš šuter. Štoviše, jedan je od boljih s poludistance. Međutim, nikada nije zabio tricu, nikada – do petka navečer. Prethodnih 16 koje je ispalio tijekom NBA karijere je promašio.

Pola sata nakon utakmice protiv Clevelanda, još uvijek je imao osmijeh od uha do uha...

''Evo, baš se hvalim svima oko sebe, govorim im što sam napravio, Uopće nisam znao kada sam ubacio da mi je to prva trica u NBA karijeri'', rekao je Bass, koji je utakmicu okončao s 12 poena i 8 skokova.

Bila je to uistinu čudna večer za njega. Osim što je postigao prvu tricu u profesionalnom stažu u NBA ligi, isporučio je i četiri asistencije, čime je izjednačio učinak karijere, kada su dodavanja za koš u pitanju. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider