Košarka
SPORTOVI
Košarka
Još dvojica

I Marko Ramljak otpao zbog ozljede uoči Eurobasketa

Hrvatski košarkaši reprezentativac Marko Ramljak ozlijedio je šaku te neće moći nastaviti s pripremama za Europsko prvenstvo, priopćili su u petak iz Hrvatskog košarkaškog saveza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Marko Ramljak je na treningu zadobio lakšu, ali neugodnu i vrlo bolnu ozljedu šake tako da neće moći nastaviti s pripremama za predstojeći Eurobasket. Želimo mu što bolji oporavak", izjavio je u priopćenju HKS-a šef liječničke službe hrvatske košarkaške reprezentacije dr. Miran Martinac.

Marko Ramljak je od prvog dana bio na pripremama hrvatske košarkaške reprezentacije te je imao vrlo dobar status kod izbornika Velimira Perasovića, započinjući u petorci dosadašnje pripremne oglede protiv Novog Zelanda i Bosne i Hercegovine. Ovaj 22-godišnji krilni igrač Zadra bio je vrlo blizu ulasku na konačan popis igrača koji će nastupiti za Hrvatsku na Europskom prvenstvu.

Njegovim otpadanjem iz kruga kandidata izborniku Perasoviću je ostalo 14 igrača u kadru te će dvojica otpasti s konačnog popisa za Eurobasket. O kojoj dvojici košarkaša se radi izbornik će izvjestiti nakon povratka iz Bremena, gdje će Hrvatska u nedjelju odigrati drugu pripremnu utakmicu protiv Njemačke.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider