Košarka
SPORTOVI
Košarka
U subotu na Trgu

'I ja sam pomogao': Cibona predstavila akciju za fanove

Nakon što se Cibona spasila od stečaja u klubu su pokrenuli akciju "I ja sam pomogao" kojom žele potaknuti navijače na kupnju godišnjih ulaznica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legenda Cibone Aleksandar Petrović istaknuo je da žele u sljedećih desetak dana prodati 1.000 paketa godišnjih ulaznica.

U okviru te akcije u subotu će na Trgu bana Josipa Jelačića biti organizirana prodaja godišnjih ulaznica te predstavljanje seniorske momčadi Cibone i perspektivnih juniora, a program počinje od 11:00, rečeno je na konferenciji za novinare u Ciboni.

Cijene su pristupačne, pa je godišnju ulaznicu za žuti sektor moguće kupiti za 100 kuna, dok cijena godišnje ulaznice za plavi teleskop iznosi 400 kuna.

Aco Petrović, koji je bio glavni operativac u spašavanju Vukova, pozvao je sve ljude koji Cibonu nose u srcu da pomognu kupnjom godišnje karte.

"Otkad sam prije mjesec i pol dana ušao u klub u razgovoru s građanima odgovarao sam na puno pitanja o tome kakvo je stanje u Ciboni i kojim se putem kreće klub. Jedan veliki korak smo napravili, a druga dva, koja bi trebala biti završena za dva do tri tjedna, idu svojim putem. Za godinu ili dvije pomoć nam neće biti potrebna, ali sada nam je potrebnija više nego ikada. U akciju su se kupnjom ulaznica uključile i klupske legende, među kojima i Mirko Novosel i Boris Lalić. Želimo u sljedećih desetak dana prodati 1.000 paketa godišnjih ulaznica. To bi nam puno značilo u moralnom i financijskom smislu", kazao je Petrović.

Kapetan Cibone Marin Rozić istaknuo je da će i igrači kupiti godišnje karte: "Ovo je lijepa akcija, a čujem da je odaziv dobar. Što se tiče seniorske momčadi odlučili smo se odreći besplatih godišnjih ulaznica, pa će i igrači kupiti karte. Više od financijske pomoći, značit će nam podrška s tribina jer imamo mladu i telentiranu momčad. Ima tu igrača koji će u budućnosti biti nositelji Cibone, a vjerujem i hrvatske reprezentacije", rekao je Rozić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider