Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sasvim poravnati

Hrvatski sudar u NBA ligi Bogdanović - Šarić, oba odigrala odlično!

Od 12 sinoć odigranih utakmica u NBA ligi jedna je privukla posebnu pozornost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Philadelphia 76ersi su sa 121:110 na domaćem parketu pobijedili Indiana Pacerse, a obojica hrvatskih košarkaša koji su nastupili pružili su odlične partije.

Dario Šarić je krenuo u početnoj petorci Philadelphije i za 21 minutu provedenu na terenu postigao 15 koševa. Imao je i šest skokova i jednu asistenciju, a ono što posebno treba naglasiti je sjajan šut iz igre (6/9, trice 3/5).

Prvo ime domaćeg sastava bio je JJ Reddick s 31 košem, a Ben Simmons je ostvario triple-double (14 koševa, 11 skokova, 11 asistencija). I preostala dvojica iz startne petorke su imali dojmljive brojke: Robert Covington 22 koša i šest skokova, Joel Embiid 18 koševa, devet skokova, pet asistencija. Toliko o Sixersima i Šariću...

Bojan Bogdanović je sinoć pružio najbolji učinak od ovoljetnog dolaska u redove Pacersa. Ubacio je 21 poen, uz četiri skoka, dvije asistencije i dvije ukradene lopte.

Uvjerljivo prvo ime gostiju bio je Victor Oladipo s 31 košem, pet skokova i sedam asistencija, ali u redovima Philadelphije bilo je previše dobro raspoloženih igrača da bi ih Indiana mogla ozbiljnije ugroziti.

Nakon ove utakmice Philadelphia i Indiana su na identičnom učinku od po pet pobjeda i četiri poraza.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider