Košarka
SPORTOVI
Košarka
potvrdio izbornik

Hrvatska može odahnuti: Hezonja dolazi na pripreme reprezentacije

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja doći će na pripreme hrvatske reprezentacije za Eurobasket, potvrdio je u izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Velimir Perasović...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Zadnjih dana je bilo puno govora o mogućem otkazivanju nastupa Marija Hezonje na Eurobasketu 2015. Nije bilo nikakvih izjava ni od strane HKS-a, niti od mene kao izbornika, a niti od samog Marija Hezonje. Razlog tome je komplicirana situacija u kojoj se našao Mario u odnosu na njegov novi klub Orlando Magic, a dijelom i zbog ozljede koju je zadobio na NBA ljetnoj ligi u Orlandu. Želja Marija za igranjem u reprezentaciji Hrvatske za mene koji sam bio u kontaktu s njim, nikada nije bila upitna i nikada nisam sumnjao u to. Obavještavam hrvatsku sportsku javnost da će se Mario Hezonja priključiti pripremama za Eurobasket 1. kolovoza 2015. kao i svi ostali NBA igrači", prenosi Perasovićeve riječi Hrvatski košarkaški savez (HKS) u prioćenju poslanom u nedjelju ujutro.

Hezonja će tako, zajedno s Bojanom Bogdanovićem i Damjanom Rudežom, doći na pripreme reprezentacije 1. kolovoza, navodi HKS.

Orlando Magic je Hezonju u lipnju izabrao kao petog na "draftu", a u javnosti su se nakon toga pojavile informacije da Dubrovčanin neće igrati na Europskom prvenstvu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider