Košarka
SPORTOVI
Košarka
Problemi u pregovorima

Hrvatska i sljedeće sezone bez predstavnika u NBA-u: Bogdanović ne odlazi!

Iako su američki mediji prije nekoliko dana objavili da je Bojan Bogdanović dogovorio trogodišnji ugovor s Brooklyn Netsima, čini se da Hrvatska ni sljedeće sezone neće imati predstavnika u NBA ligi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Generalni menadžer Netsa Billy King potvrdio je u srijedu da od Bogdanovićeva dolaska ovo ljeto neće biti ništa zbog problema u pregovorima s Fenerbahčeom oko odštete za našeg košarkaša. Bogdanovića (24) je na draftu 2011. godine izabrao Miami koji ga je odmah proslijedio u Minnesotu, a Timberwolvesi su ga mijenjali u Netse.

Hrvatski je krilni igrač, međutim, odlučio ostati u Europi još dvije godine koje je proveo u turskom Fenerbahčeu, a sada je izgledno da će i sljedeće sezone nastaviti avanturu u Istanbulu. Aktualni mu ugovor s Fenerom, čiji je trener nedavno postao Željko Obradović, vrijedi do idućeg ljeta.

Netsi će se sada okrenuti drugim rješenjima u potrazi za niskim krilom, a američki mediji navode da su kandidati C.J. Miles, Corey Brewer i Andrej Kirilenko. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider