Košarka
SPORTOVI
Košarka
Od sljedeće sezone

Hrvatska će ponovno imati igrača u NBA ligi: Draženovim stopama!

Hrvatska će sljedeće sezone ponovno imati svoga predstavnika u NBA ligi. Kako navodi Yahoo Sports, Bojan Bogdanović je dogovorio trogodišnji ugovor s Brooklyn Netsima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bogdanovića (24) je na draftu 2011. godine izabrao Miami koji ga je odmah proslijedio u Minnesotu, a Timberwolvesi su ga mijenjali u Netse. Hrvatski je krilni igrač odlučio ostati u Europi još dvije sezone koje je proveo u turskom Fenerbahçeu, a od jeseni će se definitivno okušati u najjačoj svjetskoj ligi.

Poznati i dobro informirani kolumnist Yahoo Sportsa Adrian Wojnarowski piše da će treću godinu ugovora igrač moći opcionalno aktivirati. Očekuje se da će Bogdanović u momčadi koju će trenirati legendarni Jason Kidd biti jedna od zamjena za Paula Piercea čiji su dolazak Netsi dogovorili s Bostonom.

Hrvatski je reprezentativac prije Fenera igrao za Zrinjski iz Mostara, Real Madrid, Murciju i Cibonu. U prošloj je sezoni Eurolige bio na prosjeku od 15.9 koševa, uz visokih 48.9 posto šuta iz igre. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider