Košarka
SPORTOVI
Košarka
Rudež skroman

Houston slavio na Floridi, Portland razbio Cavse

Houston je nastavio niz pobjeda u NBA ligi, LA Lakersi niz poraza, a isti je upisao i Cleveland Cavaliers LeBrona Jamesa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Houston Rockets je predvođen Jamesom Hardenom i Dwightom Howardom u gostima svladao Miami Heat rezultatom 108:91. Najbolji dvojac Houstona je ubacio 51 poen, što je uz dobar učinak ostatka momčadi bio ključ pobjede Rocketsa.

 

Iako prepun zvijezda, Cleveland Cavaliers se na početku sezone muči i pruža neuvjerljive partije. Novi poraz, vrlo uvjerljiv, došao je kod Portland Trail Blazersa. Bilo je 101-82 za domaćina, u čijim je redovima Damien Lillard zabio 27 poena, dok je s druge strane Kevin Love imao 22. LeBron James je pružio skromnu partiju ubacivši samo 11 poena.

Oklahoma City Thunder je bez Kevina Duranta i Russella Westbrooka potpuno druga momčad koja ove sezone reda poraz za porazom. Washington Wizards je kod New York Knicksa upisao treću uzastopnu pobjedu, dok su LA Lakersi poraženi od Phoenix Sunsa na svom terenu. Bio je to peti poraz 'jezerčana', a utakmicu je obilježio Kobe Bryant, koji je zabio 39 poena, ali iz čak 37 pokušaja!

Indiana Pacers je kod kuće poražena od Milwaukee Bucksa 81-87, a hrvatski je reprezentativac Damjan Rudež dobio 19 minuta na parketu. Za to je vrijeme ubacio četiri poena (1-3 iz igre, 2-3 s linije slobodnog bacanja), te je upisao dva skoka i asistenciju.

Chicago Bulls je na krilima Jimmyja Butlera (21 poen, 9 skokova) stigao do pobjede nad Orlando Magicom, dok je New Orleans Pelicans kod kuće porazio Charlotte Hornets.

NBA utorak, rezultati:

Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 81:87
Miami Heat - Houston Rockets 91:108
New York Knicks - Washington Wizards 83:98
Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder 100:88
Chicago Bulls - Orlando Magic 98:90
New Orleans Pelicans - Charlotte Hornets 100:91
Portland Trail Blazers - Cleveland Cavaliers 101:82
Los Angeles Lakers - Phoenix Suns 106:112

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider