Košarka
SPORTOVI
Košarka
"sve ću dat za Magic"

Hezonja navijačima obećao 'krv, znoj i suze': "Bit ćemo kao braća"

Dubrovački košarkaš Mario Hezonja (20) ispisao je u noći s četvrtka na petak novu stranicu povijesti hrvatske košarke...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hezonja je izabran od strane Orlando Magica kao 5. pick prve runde NBA Drafta, koji je noćas održan u Brooklynu. Naš je reprezentativac tako postao najbolje draftirani Hrvat u povijesti, nadmašivši pritom prošlogodišnji uspjeh Darija Šarića koji je biran kao 12. pick.

Hezonja nije mogao sudjelovati na NBA Draftu jer je s Barcelonom dan ranije igrao finale španjolskog prvenstva, ali se zato telefonski javio novinarima u Orlandu. Jednog od novinara zanimalo je kakav im igrač dolazi.

"Teško je to reći. Radim sve što trener traži od mene. Znam samo da ću dati sve od sebe da donesem naslov u Orlando".

Novinare je zanimalo i njegova enormna doza samopouzdanja s kojom igra i s kojom istupa pred kamere, mikrofone...

"Jednostavno sam takav. Nije to ništa loše. Takav stav me tjera naprijed svakoga dana na treninzima. Testiram se fizički i psihički. To sam ja, Mario Hezonja".

Hezonja je navijačima Orlanda poručio krv, znoj i suze.

"Gurat ću sebe i svoje suigrače do krajnjih granica, bit ćemo kao braća u momčadi. Borit ćemo se za svaku loptu do kraja".

Prije nego se zaputi preko 'bare', Hezonja Barceloni mora isplatiti dva milijuna eura. Magic je spreman pokriti pola milijuna, no ostatak će Hezonja morati isplatiti iz svog džepa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider