Košarka
SPORTOVI
Košarka
U sudaru s Francuzima

Mlada hrvatska zvijezda izgubila živce i žestoko opsovala

Mladom hrvatskom košarkašku Mariju Hezonji nije se svidjela jedna sudačka odluka u pripremnoj utakmici protiv Francuske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska košarkaška reprezentacija u subotu je ostvarila prvu pobjedu na turniru 'Četiri nacije' koji se kao priprema za Olimpijske igre održava u Argentini, svladavši u drugoj utakmici Francusku sa 76-70 (23-16, 15-11, 16-19, 22-24).

Iako je Francuska bila oslabljena za Tonyja Parkera, hrvatski košarkaši su pokazali odličnu igru, pogotovo u prvom poluvremenu. I to su napravili bez velike pomoći Bojana Bogdanovića, kojeg je dobro čuvao Nicolas Batum.

Hrvatsku je predvodio raspoloženi Dario Šarić s 18 koševa uz osam skokova i šest asistencija, dok su svoj obol dali i Simon i Hezonja. Zvijezda Orlanda je završila utakmicu s devet poena, ali i žestoko reagirala na jedan nedosuđen prekršaj.

Naime, Hezonja je smatrao da je u jednom od prodora bio fauliran od strane Francuza, no suci tako nisu mislili. To je zasmetalo mladom košarkašku koji je potom vidno iznerviran žestoko opsovao.

Spornu situaciju možete pogledati OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider