Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sukob zaraćenih frakcija

Grobari prekinuli susret Partizana i Cibone u Poniru!

Utakmica 16. kola regionalne ABA lige između košarkaša Partizana i Cibone prekinuta je zbog izgreda domaćih navijača u Pioniru, a nastavljena je nakon što su huligani izbačeni iz beogradske dvorane...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Do velikog je incidenta došlo u drugoj četvrtini pri vodstvu domaćih 19-16, kada je dio Partizanovih navijača najprije zapalio baklje, a potom zasuo teren petardama i drugim predmetima. Huligani su pritom ignorirali molbe domaćeg trenera Duška Vujoševića i kapetana Vladimira Lučića koji su uzeli mikrofon u ruke i tražili da se neredi prekinu.

No, ne samo da nisu prekinuti, već su postajali sve intenzivniji, pa su suci prekinuli utakmicu, a obje su momčadi privremeno napustile parket.

Inače, i uoči utakmice je u dvorani došlo do sukoba između dviju navijačkih frakcija beogradskog kluba, kada su se dva navijača potukla ispod tribine gdje su se nalazili 'Zabranjeni'. Potom je jedna osoba bacila pirotehničku napravu na dio tribine gdje se nalaze pripadnici 'Alcatraza', frakcije koja je već dulje vrijeme u sukobu sa 'Zabranjenima'.

Srećom, snage reda su ispraznile tribinu gdje su se nalazili 'Zabranjeni' te su ponovno stvorenu uvjeti za nastavak utakmice. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider