Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sve je već dogovorio

Gelabale nakon Cedevite i Valencije seli u 'europsku' NBA momčad?

Francuski 29-godišnji košarkaš Mickaël Gelabale, bivši igrač zagrebačke Cedevite, mogao bi i po četvrti put u posljednjih godinu dana promjeniti klub...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, u siječnju 2012. godine Francuz je potpisao za Himki, na kraju te sezone prešao u redove zagrebačke Cedevite, koju je sredinom prošloga mjeseca (prosinac) napustio i prešao u redove španjolske momčadi Valencije, koju s trenerske klupe vodi hrvatski stručnjak Velimir Perasović.

Mjesec dana kasnije čini se da je i toj avanturi došao kraj, ako je suditi napisima američkih medija, prije svega Star Tribunea.

Spomenuti izvor tvrdi da se krilni igrač dogovorio s Minnesotom Timberwolves oko suradnje, a da bi konačni ugovor trebao potpisati nadolazećeg četvrtka. Gelabale bi se u Minnesoti pridružio nekolicini europskih igrača, prije svega Rickyju Rubiju, Andreju Kirilenku, Aleksu Švedu i Nikoli Pekoviću.

Ukoliko se to ostvari, bit će to drugi angažman Gelabalea u NBA ligi nakon što je od 2006. do 2008. godine igrao za tadašnji Seattle SuperSonics, a današnji Oklahoma City. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider