Košarka
SPORTOVI
Košarka
euroliga - nba 1:0

Fenerbahče otišao iz Zadra u New York i pobijedio Brooklyn Netse!

Košarkaši turskog Fenerbahčea upisali su zvučnu pobjedu protiv NBA momčadi Brooklyn Netsa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije neuobičajeno, ali nije ni često. Fenerbahče je u dvorani Brooklyn Netsa slavio protiv NBA domaćina. Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović u prvoj je predsezonskoj utakmici sa svojim Brooklyn Netsima doživio neugodan 96-101 poraz od svog bivšeg kluba.

Turska je momčad još do prije nekoliko dana boravila u Zadru gdje je obranila naslov na uglednom turniru Zadar Dogus Basketball Tournament, a onda je stigla i ova zvučna pobjeda.

Bogdanović je startao u petorci Netsa, ali je na terenu proveo tek 17 minuta i postigao tri koša, sva tri s linije slobodnih bacanja. Promašio je sva četiri šuta iz igre, po dva za dva i za tri, dok je pogodio tri od četiri slobodna bacanja.

Kod Netsa najefikasniji je bio centar Brook Lopez sa 18 ubačaja, dok su Fenerbahce Ulker do pobjede vodili Čeh Jan Vesely sa 18 i Srbin Bogdan Bogdanović sa 17 pogodaka.

Nova NBA sezona počinje 27. listopada, Netsi će svoju prvu utakmicu odigrati dan kasnije protiv Chicago Bullsa u svojoj dvorani, a prije toga će odigrati još pet predsezonskih dvoboja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider