Košarka
SPORTOVI
Košarka
Raspucao se u nastavku

VIDEO Fantastični Bogdanović: MVP utakmice u pobjedi Brooklyna nad Orlandom

Najbolju utakmicu u NBA ligi odradio je hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović, kojem je to bio šesti službeni nastup u najjačoj ligi svijeta…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njegov je Brooklyn pred svojim navijačima slavio protiv Orlando Magica 104-96, a Bogdanović je za 31 minutu na parketu upisao 22 poena, šest skokova, asistenciju i dvije ukradene lopte.

Bogdanović je na poluvremenu imao šest upisanih poena, a onda je u nastavku 'poludio'. Promašio je samo jedan šut iz igre, a pogodio ih je sedam, od čega su dva bila za tri poena.

Logično je nakon susreta izabran za igrača utakmice, pa je po prvi put u svojoj karijeri u NBA ligi davao intervju:

'Malo smo lijeno krenuli u utakmicu. Borili smo se u obrani. No kada smo primijenili nisku postavu, raširili igru, te potom ulazili pod obruč sve je bilo puno lakše', rekao je sjajni šuter, te objasnio kako se tako brzo adaptirao na NBA ligu.

'Mnogo je različitosti u igri između Europe i SAD-a, ali trener i moji suigrači mi maksimalno pomažu u prilagodbi, a na tome sam im maksimalno zahvalan. Nadam se da ću nastaviti napredovati i uskoro biti u najboljoj formi kojoj mogu biti', zaključio je Bogdanović.

Nakon hrvatskog šutera najbolji igrač pobjedniče momčadi bio je Deron Williams sa 18 poena, dok je s druge strane Nikola Vučević zabio 27 i upisao 13 skokova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider