Košarka
SPORTOVI
Košarka
Srbin briljirao

Europljani pobijedili Amerikance u gostima: Tko je tu u NBA-u?

Košarkaši moskovskog CSKA pobijedili su, u pripremnom ogledu, NBA momčad iz Minnesote, na njenom parketu u Minneapolisu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dramatična je utakmica završila pobjedom Moskovljana 108-106 nakon produžetka. Nezaustavljiv je bio srpski košarkaš Miloš Teodosić koji je ogled završio sa 26 poena, devet asistencija i pet skokova.

Isto tako, CSKA je dobio dominaciju pod koševima, što se manifestiralo kroz igru Nenada Krstića (13 poena i sedam skokova) i Sashe Kauna (12 poena i devet skokova).

''Jasno nam je da je Minnesota tek krenula u pripreme za novu sezonu. Bilo mi je i vidljivo da njihov trener nije riskirao s nekim igračima. Mnogo je rotirao, ali ova pobjeda nas u CSKA stvarno zadovoljava. U svakom slučaju, popravili smo imidž CSKA i kompletno europske košarke u SAD-u'', rekao je Ettore Messina, trener CSKA.

Na drugoj je strani najbolji bio Derrick Williams s 21 poenom i devet skokova. Ubacio je Williams i deset poena u zadnjoj četvrtini, vratio je u Minnesotu u igru za pobjedu (CSKA je imao i 18 poena prednosti tijekom prvog dijela), ali je ostao bez prave pratnje.

CSKA se specijalizirao za pobjede protiv NBA momčadi: 2006. godine su Moskovljani pobijedili LA Clipperse, a prije tri godine Cleveland.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider