Košarka
SPORTOVI
Košarka
Draper bez poena

Real Madrid promarširao i Beogradom, Laboralu španjolski derbi

Košarkaši madridskog Reala slavili su na gostovanju kod Partizana 80-64 u utakmici 1. kola skupine F Topa 16 Eurolige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavio je tako "kraljevski klub" sa stopostotnim učinkom iz prvog dijela euroligaške sezone i upisao 11. pobjedu u isto toliko nastupa.

Ujednačenu Realovu momčad predvodili su Rudy Fernandez i Sergio Rodriguez svaki sa po 16 koševa, dok je Ioannis Bourousis upisao 15 koševa i 9 skokova. Hrvatski reprezentativac Dontaye Draper ostao je bez koša za 9 minuta igre uz jedan promašeni šut, te 3 skoka, 1 ukradenu loptu i 1 asistenciju. Kod Partizana je prednjačio Tarence Kinsey sa 17 koševa.

U španjolskom ogledu skupine E Laboral Kutxa slavila je u gostima kod Unicaje 93-79 nošena učinkom Andresa Nocionija koji je ubacio 20 koševa, uz 9 skokova pogodivši pritom sva četiri pokušaja za tricu. Kod Unicaje je najbolji s 22 koša bio Zoran Dragić.

Vrijednu pobjedu na gostovanju kod Galatasarayja u sklopu skupine F ostvario je Maccabi sa 90-84. Ricky Hickman ima velike zasluge za trijumf izraelskog sastava s 24 ubačena koša, dok je Yogev Ohajon ubacio 15 koševa. Kod istanbulske su se momčadi istaknuli Carlos Arroyo s 19 i Zoran Erceg sa 17 koševa. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider