Košarka
SPORTOVI
Košarka
'Sramotna presuda!'

Epilog nakon nereda i ubojstva navijača: Kažnjeni i Zvezda i Galatasaray!

Zbog ubojstva 25-godišnjeg navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uoči utakmice košarkaške Eurolige u Istanbulu protiv Galatasaraya, turski će klub igrati tri utakmice pred praznim tribinama, a beogradski klub jednu, objavljeno je iz ureda Eurolige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Euroliga je, osim zabrane igranja pred gledateljima, Galatsarayu izrekla i novčanu kaznu od 100.000 eura, dok će Crvena zvezda morati platiti 50.000 eura.

"Mi ćemo se svakako žaliti na ovu sramotnu presudu, jer veću glupost ili nepravdu nisam u životu vidio", rekao je u srijedu na konferenciji za novinare u Beogradu pobješnjeli predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović, dodajući da ne bi imao ništa protiv ponovnog susreta Crvene zvezde i Galatasaraya u drugom krugu euroligaškog natjecanja.

"Uvjeren sam da oni ne bi ponovili pogrešku i ne bih se bojao za svoju sigurnost u Istanbulu. Nema sumnje da bi i oni bili potpuno sigurni u Beogradu", rekao je Čović.

Crvena zvezda je plasman u Top 16 osigurala dva kola prije završetka prvog dijela Eurolige, dok je Galatasarayu za proboj u drugi krug potrebna najmanje jedna pobjeda u sljedeća dva kola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider