Košarka
SPORTOVI
Košarka
Vrlo jaka reprezentacija

Đorđević skratio popis za Eurobasket: Otpao iskusni krilni centar

Izbornik srpske košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević skratio je u srijedu popis kandidata za Europsko prvenstvo s 24 na 18 imena, a među prekriženom šestoricom našao se i iskusni krilni centar Partizana Milan Mačvan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpska reprezentacija će pripreme za Europsko prvenstvo započeti 15. srpnja okupljanjem u Beogradu, a na Đorđevićevom popisu objavljenom na službenom internetskom portaku Košarkaškog saveza Srbije nalazi se sljedećih 18 košarkaša: Miloš Teodosić (CSKA), Stefan Marković (Unicaja), Stefan Jović (C. zvezda), Nemanja Nedović (Valencia), Bogdan Bogdanović (Fenerbahče), Dragan Milosavljević (Partizan), Nikola Kalinić (C. zvezda), Marko Simonović (Pau Orthez), Marko Kešelj (Mega Leks), Nemanja Dangubić (C. zvezda), Nemanja Bjelica (Fenerbahče), Luka Mitrović (C. zvezda), Zoran Erceg (Galatasaray), Vladimir Štimac (Bayern), Miroslav Raduljica (bez kluba), Boban Marjanović (C. zvezda), Ognjen Kuzmić (Golden State), Nikola Milutinov (Partizan).

Europsko prvenstvo će biti održano od 5. do 20. rujna, a utakmice prvog kruga igrat će se u Zagrebu, Berlinu, Rigi i Montpellieru, dok će domaćin nokaut faze od osmine finala nadalje biti Lille. Srbija je u skupini kojoj je domaćin Berlin, a za plasman u osminu finala borit će se s Njemačkom, Španjolskom, Turskom, Italijom i Islandom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider