Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sixersi prosuli 18 razlike

VIDEO Šarićeva najbolja utakmica u NBA-u: Pogledajte kako je oduševio Amerikance

Philadelphia 76ers izgubila je u dramatičnoj završnici od Orlando Magica, a Dario Šarić odigrao je svoju najbolju utakmicu u NBA-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Serge Ibaka zabio je dva slobodna bacanja 1,4 sekundu prije kraja utakmice za pobjedu Orlanda 103-101 protiv Philadelphije 76ers. Magic je u jednom trenutku zaostajao 18 koševa, no uspio se vratiti i doći do prve pobjede u sezoni. Sixersi još nemaju ni jednu.

No, veseli činjenica što je svoju najbolju utakmicu u dresu Phialdelphije odigrao naš Dario Šarić, koji je za 31 minutu na parketu zabio 21 koš (trice 3/4) i uhvatio jedan skok. Mario Hezonja je s druge strane zabio dva koša za 12 minuta.

Za Sixerse je ponovno blistao centar Joel Embiid, koji je upisao 18 poena, deset skokova i četiri blokade za 25 minuta i nastavio s ozbiljnom kandidaturom za 'rookieja' godine unatoč tome što igra ograničen broj minuta. Embiidu je to prvi ''double-double'' u karijeri. Doduše, imao je i dvije izgubljene lopte u zadnjoj minuti utakmice.

Kod Orlanda su najbolji bili Serge Ibaka s 21 košem i Nikola Vučević s 24 poena i 14 skokova, dok je Hollis Thompson bio najbolji strijelac Sixersa s 22 koševa.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider