Košarka
SPORTOVI
Košarka
Visoko rangiran

Dallas Mavericksi neće moći odoljeti nadarenom Hrvatu

Nedavno se ESPN-ov kolumnist Chad Ford poigrao s opcijama na NBA draftu iduće godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Konkretno, analizirajući momčad Dallas Mavericksa, procjenjujući njihovu predstojeću sezonu – u kojoj im predviđa omjer 39-43 – pa temeljem toga i njihovu poziciju (14. po redu) na draftu idućeg ljeta, Ford misli da su Teksašani i Mario Hezonja kombinacija iz snova.

"Generalni menadžer Dallas Mavericksa Donnie Nelson uvijek je volio igrače izvan Sjedinjenih Država. Bude li imao sreće doći do Darija Šarića, ne bude li Hrvat biran do Dallasova reda, Nelson će se suočiti s priličnim izazovom", napisao je Ford pojasnivši:

"Ipak, neće to biti najveći mogući izazov. Mnogi američki skauti, kao i navijači iz Hrvatske, smatraju da bi Mario Hezonja mogao biti dugoročno kvalitetnija opcija za NBA ligu."

"Više skauta s kojima sam razgovarao rangirali su Hezonju među deset prvih izbora idućeg drafta. Znam, Mavsi su ovog ljeta potpisali Montu Ellisa, no jednostavno mislim da ne bi odoljeli uzeti Hezonju kao dugoročnu opciju na poziciji dvojke". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider