Košarka
SPORTOVI
Košarka
Euroliga

CSKA razbio Panathinaikos u 'majstorici' za Final Four!

Košarkaši CSKA-a deklasirali su Panathinaikos sa 74-44 i plasirali se na završni turnir Eurolige koji će se od 16. do 18. svibnja igrati u Milanu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Panathinaikos je s dvije uzastopne pobjede na svome parketu uspio izjednačiti na 2-2 u četvrtfinalnoj seriji i izboriti majstoricu, ali ovog petka u Moskvi nisu imali nikakve šanse. CSKA je dominirao od samog početka i ovaj mu put nije palo na pamet dopustiti Atenjanima da izbore produžetak kao u prvoj utakmici u ruskoj prijestolnici.

Kod domaćih su najbolji Saša Kaun s 18 koševa i devet skokova, te Viktor Hrjapa s deset poena, šest skokova i pet asistencija. U slabašnom gostujućem sastavu nešto bolji od ostalih je s 11 koševa bio James Gist. Naš Roko Ukić je za 20 minuta igre upisao dva poena (dvice 1-5, trice 0-1) i dvije asistencije.

Spomenimo za kraj da će CSKA u polufinalu završnog turnira igrati protiv Maccabija, dok Barcelona još uvijek čeka suparnika. Saznat će ga nakon večerašnje pete četvrtfinalne utakmice između Real Madrida i Olympiacosa. (TS)

Euroliga, četvrtfinale, pete utakmice:

CSKA - Panathinaikos 74-44 (3-2 u seriji)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider