Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bez poteškoća ikakvih

CSKA deklasirao Panathinaikos, 15 koševa Ukića

Košarkaši CSKA-a stigli su korak do plasmana na završni turnir Eurolige. U drugoj utakmici četvrtfinalne serije su pred svojim navijačima svladali Panathinaikos sa 77:51.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za razliku od prve utakmice, odigrane u Moskvi prije dva dana, kada je CSKA do pobjede došao tek u produžetku, Rusi u petak nisu imali nikakvih poteškoća na putu do trijumfa. Drugu su četvrtinu riješili u svoju korist s 18:6 i otišli na poluvrijeme s prednošću 39:25 od čega se gosti nisu uspjeli oporaviti. Štoviše, u zadnjoj su se četvrtini potpuno raspali i doživjeli debakl.

Kod domaćina je prvo ime bio Sonny Weems s 23 koša, Vladimir Micov je dodao 12, a vrijedi istaknuti i Viktora Hrjapu s četiri poena, 11 skokova i sedam asistencija. U dresu Panathinaikosa najefikasniji je bio naš Roko Ukić s 15 koševa (11 u prvom poluvremenu). Za dva poena je gađao 5-8, trice 1-2, a slobodna bacanja 2-2. Dodao je tome i jedan skok, te dvije asistencije.

CSKA sada vodi s 2:0 u seriji i za prolaz na Final Four mu treba još jedna pobjeda. Do nje će moći doći već u ponedjeljak u Ateni gdje se igra treća utakmica.

Euroliga, četvrtfinale, druge utakmice:

CSKA - Panathinaikos 77:51 (2:0 u seriji)

Armani Milano - Maccabi (kasnije)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider