Košarka
SPORTOVI
Košarka
Vukovi bez šanse

Cibona s mizernim napadačkim učinkom izgubila kod Zvezde

Vukovi kod lidera nisu imali šanse s toliko malo postignutih poena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Crvene zvezde svladali su Cibonu sa 69:56 (22:13, 18:16, 15:17, 14:10) u utakmici 22. kola ABA lige odigranoj u nedjelju u beogradskoj dvorani Aleksandar Nikolić.

Vodeća momčad lige vodila je u 25. minuti sa 20 koševa prednosti (53:33), ali je Cibona u sedam minuta uspjela taj zaostatak svesti na samo sedam poena (57:50).

Ipak, hrvatski doprvak se nije uspio još više približiti te dvoboj učiniti još neizvjesnijim. Beograđani su na kraju slavili sa 69:56. Nitko od Ciboninih košarkaša nije uspio upisati dvoznamenkast broj koševa, a najefikasniji su sa po devet bili Paolo Marinelli i Ante Gospić. Sedam koševa postigao je Nik Slavica. Ognjen Kuznić i Luka Mitrović sa po 12 poena bili su najefikasniji igrači kod pobjednika.

Crvena zvezda je vodeća s učinkom 21-1, a slijede je Budućnost (16-6), Partizan (16-5) i Cedevita (15-6). To su četiri momčadi koje će se u doigravanju boriti za naslov prvaka ABA lige. Cibona je na petom mjestu s polovičnim učinkom 11-11, a Zadar je na 13. mjestu u skupini od četiri momčadi koje imaju sedam pobjeda te mu slijedi borba za izbjegavanje posljednjeg mjesta koje odnosi mogućnost igranja u regionalnoj ligi sljedeće sezone.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider