Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Košarka
Uh, to bi bilo sjajno

Cleveland slaže veliki trio, LeBron 'naredio' koga da dovedu

Onoga dana kada se LeBron James vratio u redove Cleveland Cavaliersa postalo je jasno da će se početi slagati momčad koja će kandidirati za naslov NBA prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svoj glas u njenom slaganju, i to poprilično glasan, ima i najbolji košarkaš današnjice koji je čelnim ljudima kluba iznio i svoju želju. Ostvari li se, redove Cavsa napustit će Andrew Wiggins, prvi izbor ovogodišnjeg drafta, a pojačat će ih Minnesotin All-Star Kevin Love, koji bi zajedno s Kyrieom Irvingom i Jamesom činio fantastičan trojac, sposoban za velike stvari.

Pretpostavlja se da će Wiggins jednoga dana biti dobar igrač, smatra ga se All-Star materijalom, međutim, u ovom je trenutku još uvijek sirov i miljama udaljen od realizacije svog potencijala. S druge strane, Love je potvrđen igrač koristan na pozicijama krilnog centra i klasične petice, ujedno i sjajan šuter za tri poena, koji bi zajedno s Jamesom i Kyrieom Irvingom činio tercet spreman za velike stvari.

Podsjetimo da je LeBron James potpisao s Cavsima dvogodišnji ugovor uz mogućnost raskida nakon prve sezone. U interesu je Clevelandu da ga zadrži, a ispunjavanje njegovih želja svakako bi im pritom pomoglo.

Love je prošlu sezonu, svoju šestu u NBA ligi, završio uz prosjeke od 26.1 poena, 12.5 skoka i 4.4. asistencije po utakmici. Za tri poena je ovaj 208 cm visoki košarkaš gađao uz 37.6 posto preciznosti. Ujedno je prošle sezone, u kojoj je ostvario tri triple-double učinka, postao prvi košarkaš u povijesti koji je u sezoni ubacio 2000 poena, ostvario 900 skokova i ubacio 100 trica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider