Košarka
SPORTOVI
Košarka
Senzacija tjedna

Cibona i Cedevita doznali tko su im protivnici u Eurocupu

U Barceloni je održan ždrijeb košarkaškog Eurocupa, drugog po snazi kontinentalnog natjecanja u kojem će ove sezone sudjelovati i dva hrvatska kluba…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čak 48 momčadi podijeljeno je u dvije konferencije, zapadnu i istočnu, a Cibona i Cedevita su smještene u ovu prvu. Cibona je na koncu završila u skupini A u kojoj će joj suparnici biti češki Nymburk, talijanski Cantu, francuski Le Mans, belgijski Oostende i njemački Artland.

Vrijedi podsjetiti da Oostende trenira hrvatski stručnjak Dario Gjergja koji je svoju momčad ovaj tjedan senzacionalno doveo do finala kvalifikacija za Euroligu, ali je na kraju ipak poražen od Lietuvos Rytasa.

Cedevita se nalazi u skupini B u kojoj su i španjolski Bilbao, talijanski Sassari, belgijski Charleroi, francuski Chalon i njemački Oldenburg. Spomenimo da su članovi Bilbaa i hrvatski košarkaši Fran Pilepić i Zoran Vrkić. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider