Košarka
SPORTOVI
Košarka
Zahvala navijačima

Cibona dijeli besplatne ulaznice za utakmicu protiv Partizana

Radi velikog interesa javnosti za utakmicu 19. kola ABA Lige Cibona – Partizan, koja će se u Košarkaškom centru Dražen Petrović odigrati u utorak 4. veljače 2014. s početkom u 19 sati, Košarkaški klub Cibona odlučio je dijelu svojih navijača pokloniti gratis ulaznice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ponedjeljak 3. veljače od 16 do 18 sati na blagajni dvorane Košarkaškog centra Dražen Petrović zainteresirani građani mogu preuzeti po dvije besplatne ulaznice za navedenu utakmicu. Svi ostali imaju priliku ulaznice nabaviti po vrlo pristupačnoj cijeni od samo 10,00 kn za sve sektore.

Ulaznice su od danas u prodaji putem sustava Ulaznice.hr te u Cibona Fan Shopu u sklopu Caffe bara Heja, heja Cibosi, a na dan utakmice prodavat će se na blagajni dvorane Košarkaškog centra Dražen Petrović.

Ovo je način na koji se Klub želi odužiti vjernim navijačima koji su pružali bezrezervnu podršku u nedavnom turbulentnom razdoblju, ali i pozivnica svima da dođu uživo pogledati borbenu Cibonu predvođenu fenomenalnim Dariom Šarićem, draguljem hrvatske košarke i najkorisnijim igračem ABA Lige. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider