Košarka
SPORTOVI
Košarka
U igri za drugo mjesto

Cedeviti derbi u Podgorici, Cibona slavila treću zaredom

Košarkaši Cedevite i Cibone ostvarili su pobjede u susretima 12. kola regionalne ABA lige pridruživši se Zadru koji je u subotu slavio protiv Partizana 69-68.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cedevita je na gostovanju u Podgorici pobijedila Budućnost 80-70, dok je Cibona u KC Dražen Petrović bila bolja od MZT Skoplja 70-61.

Cedevita je u derbiju kola slavila u Podgorici i ostala u igri za drugo mjesto na ljestvici. Cedevitu su do važnih bodova predvodili Nemanja Gordić sa 16, Miro Bilan sa 14 i Tomislav Zubčić sa 13 koševa. Kod Budućnosti najefikasniji su bili Suad Šehović sa 13 i James Richard Reynolds sa 10 koševa.

Cibona je protiv MZT-a ostvarila treću uzastopnu pobjedu i šestu ove sezone. 'Vukove' su do slavlja predvodili Jure Lalić sa 20 koševa i pet skokova, Ivan Siriščević i Marko Jagodić Kuridža sa po devet koševa, te Damir Markota s osam koševa i 10 skokova. Kod gostiju najbolji su bili Dion Dixon sa 18 i Sead Šehović sa 12 koševa.

Na ljestvici vodi Crvena zvezda sa 11 pobjeda, Budućnost je druga sa 10 pobjeda i dva poraza, a zatim slijede Union Olimpija i Cedevita sa skorom 8-4. Cibona sa po šest pobjeda i poraza drži šesto mjesto, a Zadar je deveti s pet pobjeda i sedam poraza. Na posljednjem, 14. mjestu je Levski iz Sofije s jednom pobjedom i 11 poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider