Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kolo prije kraja

Cedevita potvrdila plasman na Final Four ABA lige

U susretu pretposljednjeg, 25. kola regionalne košarkaške ABA lige Cedevita je u dvorani II Doma sportova pobijedila Igokeu 74-60 i potvrdila drugo mjesto i plasman na 'Final Four'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cedevita je mirno i bez suviše stresa odradila utakmicu ubilježivši 19. pobjedu uz šest poraza. Najefikasniji igrači u domaćim redovima bili su Miro Bilan sa 15 koševa i devet skokova, te Nolan Smith sa 12 koševa i šest asistencija, te tomislav Zubčić sa 12 koševa. Kod gostiju najefikasniji su bili Branko Jorović sa 16, te Sergerio Montez Gipson sa 13 koševa, šest skokova i pet asistencija.

Na vrhu ljestvice je Crvena zvezda sa 20 pobjeda i četiri poraza koja je osigurala 'jedinicu', Cedevita je druga sa skorom 19-6, dok Partizan i Cibona imaju po 16 pobjeda i osam poraza. Doigravanje još lovi Budućnost na petom mjestu sa 15 pobjeda i devet poraza. Treći hrvatski predstavnik, Zadar na začelju je sa šet pobjeda i 18 poraza.

Cibonu u 25. kolu u ponedjeljak, 24. travnja očekuje gostovanje kod Širokog, dok Zadar gostuje kod Radničkog. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider