Košarka
SPORTOVI
Košarka
Što reći na ovo?!

VIDEO Glupost godine: Pogledajte "nemogući" poraz Cedevite

Hrvatski prvaci na nevjerojatan su način poraženi na domaćem parketu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu šestog kola ABA lige u Domu sportova je Cedevita ugostila Krku i tijesno izgubila 82:83.

Osim što je sama po sebi vijest da je višestruko skuplja momčad koju vodi Veljko Mršić poražena od gostiju iz Novog Mesta, još je više frapantan način na koji se to dogodilo.

Cedevita se nikako nije uspijevala odvojiti od upornih Slovenaca pa se ušlo u posve neizvjesnu završnicu.

Ipak, činilo se da je priči kraj kada je na pet sekundi prije kraja Cedevita imala vodstvo 82:81 i aut sa strane na svojoj polovici, ali umjesto rutinskog privođenja utakmice kraju dogodio se šokantan rasplet.

David Stockton je loptu bacio prema Marku Arapoviću koji ju je htio u skoku proslijediti prema Luki Babiću, ali učinio je to dosta loše, zaboravivši na suparničkog igrača iza leđa koji je presjekao to dodavanje i jedva uspio vratiti loptu da ne pobjegne van terena. Prihvatio ju je Sandi Čebular i lagano položio za pobjedu Krke.

Krki je ovo druga pobjeda, a Cedeviti treći poraz kojim se dovela u prilično tešku poziciju glede borbe za jednu od prve četiri pozicije koje vode u doigravanje. Iako je rana faza sezone, relativno puno zaostaju za stopostotnima Zvezdom, Budućnosti i Partizanom, pa i za Cibonom koja s pet pobjeda i jednim porazom drži četvrtu poziciju.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider