Košarka
SPORTOVI
Košarka
Izvan terena 7 mjeseci

Bryant se vratio treninzima: Da večeras počinje doigravanje, igrao bih

Nakon sedam mjeseci rehabilitacije zbog puknuća Ahilove tetive najbolji košarkaš Los Angeles Lakersa Kobe Bryant vratio se momčadskim treninzima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Yahoo Sports navodi kako je Bryant prvi momčadski trening odradio u subotu ujutro.

Ostaje nejasno koliko će mu vremena trebati dok ne odigra i prvu natjecateljsku utakmicu nakon oporavka, a vjeruje se da bi se to moglo dogoditi za dva do tri tjedna. Naravno, termin povratka ovisit će o tome da li će povratak punom trenažnom ritmu s ostatkom momčadi proći bez dodatnih komplikacija.

"Osjećam se sjajno. Da večeras igramo utakmicu doigravanja, igrao bih. Ne znam koliko bi mogao doprinijeti momčadi, ali bih igrao i dao sve od sebe. Srećom još nije vrijeme doigravanja", rekao je Bryant uz smiješak.

Danas 35-godišnji Bryant ozlijedio se 13. travnja u utakmici protiv Golden Statea. Lakersi bez Bryanta bilježe najlošiji ulazak u sezonu još od 2002. godine. Dosada su u 11 utakmica upisali svega četiri pobjede i sedam poraza. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider