Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kakav dvoboj

Bryant pokazao Jamesu tko je gazda: 'Samo je govorio da želi LeBrona'

Poslije All-Star utakmice u nedjelju u Houstonu, u kojoj je Zapad sa 143-138 pobijedio Istok, gotovo svi pričaju o nadmetanju koje su na parketu u završnici imali Kobe Bryant i LeBron James...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U pitanju su, jasno, dvojica vjerojatno najboljih košarkaša današnjice, te jedni od najboljih svih vremena, koje je nedavno zajedno u kontekst stavio "najveći od najvećih" Michael Jordan. Tom je prilikom između njih dvojice Jordan odabrao - Kobea.

''Samo je govorio da želi LeBrona. Govorio je, dajte mi LeBrona i napravio je taj posao prilično dobro'', komentirao je nakon utakmice situaciju tijekom time-outa igrač Spursa Tony Parker.

U završnici All-Star ogleda, u posljednje četiri minute, Kobe je preuzeo čuvanje LeBrona Jamesa i do kraja ogleda je LeBron pogodio samo jedno slobodno bacanje.

''Dao sam mu ta dva bacanja. Jako volim nadmetanja jedan na jedan. Pogotovo u završnici. To me zabavlja i uzbuđuje'', rekao je Kobe koji je u tom kratkom periodu jednom ukrao loptu LeBronu, te ga dva puta blokirao.

''Uvijek je tako. Često završimo jedan na drugom u završnicama kada igramo međusobno. Je, uvijek bude žestoko'', rekao je, pak, James. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider