Košarka
SPORTOVI
Košarka
Veliki udarac za Lakerse

Bryant out do daljnjeg: Ne mogu vjerovati da suci nisu vidjeli

Kobe Bryant, košarkaš Los Angeles Lakersa, ozlijedio se u porazu svoje momčadi kod Atlante Hawksa (96-92) u posljednjim sekundama dvoboja, te mu predstoji, barem tako tvrde američki mediji, osjetna stanka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvijezda Lakersa uganula je lijevi gležanj manje od tri sekunde prije kraja utakmice, kada je u pokušaju da odvede susret u produžetak nezgodno stao na nogu Dahntaya Jonesa. Bryant je nakon susreta upravo Jonesa okrivio za uganuće gležnja, te je bio frustriran činjenicom da nijedan sudac nije vidio kako mu je "uklizao".

''Kao prvo, suci moraju zaštiti šutere! Ne može se dogoditi da sam ja u zraku, a da netko ispod mene postavi nogu. To je opasna igra'', rekao je ljutiti Kobe Bryant nakon što dodatne pretrage nisu pokazale nikakvo puknuće.

''Radit ću onako kako mi doktori kažu'', odgvorio je sjajni šuter Lakersa na pitanje koliko će trajati njegovo izbivanje s parketa.

Lakersi vode veliku borbu za osmo mjesto koje vodi u doigravanje, a bez Bryanta na duže vrijeme bi ta borba mogla postati "nemoguća misija". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider