Košarka
SPORTOVI
Košarka
U potrazi za idealnim ulogama

Bryant: Osjećam se poput Forrest Gumpa

Ponajbolji košarkaš današnjice i član NBA momčadi Los Angeles Lakersa, Kobe Bryant, ponovno je progovorio o načinu rada s novim trenerom Mikeom D'Antonijem, koji, sudeći prema njegovim riječima, traži previše od peterostrukog NBA prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Trenutno pokušavamo pronaći idealne uloge svakome u momčadi. Što se mene tiče ja moram biti agresivan u obrani, a odmah potom i u napadu. Svi će vidjeti kako se moja stara i spora guzica vuče po parketu u tom ritmu'', rekao je Bryant nakon sinoćnje pobjede protiv Milwaukeeja, kod kojeg je posebno istaknuo Brandona Jenningsa.

''On je najbolji branič koji me ikada čuvao'', otkrio je Bryant koji u posljednje vrijeme puno pomaže rezervnim igračima kako bi postali bolji kada ulaze s klupe u utakmicu.

''Puno se puta osjećam kao Forrest Gump. Sjedim na klupi i pričam priče o svojim iskustvima'', zaključio je bek Lakersa. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider