Košarka
SPORTOVI
Košarka
Hrvati se vraćaju

Bojan Bogdanović naslijedit će Dražena u Netsima: 'Želimo ga već ovog ljeta'

Generalni menadžer košarkaškog NBA kluba Brooklyn Netsa, Billy King, otkrio je za Netsdaily da ima namjeru za narednu sezonu priključiti hrvatskog reprezentativca Bojana Bogdanovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Netsi su Bogdanovića izabrali kao 31. picka druge runde NBA drafta još 2011. godine, no dosada je naš reprezentativac igrao za turski Fenerbahçe. Nakon razočaravajućeg ispadanja u prvom krugu doigravanja od Chicaga u sedam utakmica, Netsi su otpustili trenera P.J. Carlesima, a za iduću sezonu namjeravaju dodatno pojačati svoje redove trećim strijelcem regularnog dijela sezone Eurolige.

>> Amerika upoznaje najvećeg hrvatskog talenta: Novi Magic Johnson!

''Razgovarali smo o njemu na sjednici kluba i pokušat ćemo ga dovesti ovog ljeta'', rekao je King.

Osim Bogdanovića, NBA liga bi iduće sezone mogla "upoznati" i igrača Cibone Darija Šarića, koji se prijavio za ovoljetni NBA draft, na kojem, prema pisanju američkih medija, kotira između 15. i 25. picka prve runde drafta.

Hrvatska bi tako nakon Roka Ukića (Toronto i Milwaukee) po prvi put od 2008. godine mogla imati svog predstavnika u NBA ligi.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider