Košarka
SPORTOVI
Košarka
'NBA je drugi svijet'

Bogdanović: Uvijek bih prije izabrao zlato za Hrvatsku nego NBA naslov!

Nakon teškog poraza od Los Angeles Clippersa 123-84, Bojan Bogdanović dao je intervju za portal CroatianSports.com…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bogdanović se nakon jedne rupe, u kojoj je izgubio mjesto u prvoj petorci, ponovno našao u zamislima trenera Hollinsa te kao starter započinje utakmice Netsa.

''Već sljedeći dan idemo za Salt Lake City tako da nemamo puno vremena. Nije se teško naviknuti na američki stil života, no nekako je sve užurbano'', izjavio je hrvatski reprezentativac za CroatianSports.com te nastavio:

''Košarku sam dosta kasno počeo igrati, dugo sam se bavio nogometom. Onda sam se kroz neke školske turnire i haklove s prijateljima prebacio na košarku. Kao što se zna, cijela Hercegovina je puna hrvatskih državljana pa treneri iz Hrvatske dolaze gledati talente i tako su me pozvali da dođem igrati za mlađe kategorije u reprezentaciji.''

Bogdanović je rekao i koju riječ o razlici između europske košarke i NBA-a.

''NBA se dosta razlikuje od europske košarke. Mislim da je glavna razlika što je znatno veći broj utakmica. Otkrio sam kako moram raditi na još nekim stvarima kako bi uspio u Americi'', rekao je Bogdanović pa nadodao:

''Mislim da mi je odnos s trenerom odličan. Igram dosta minuta i nadam se da ću nastaviti opravdavati njegovo povjerenje.''

Za kraj je prokomentirao kojeg mu je igrača bilo najteže čuvati i s kime bi najviše volio nešto osvojiti…

''Kao igrača kojeg mi je bilo najteže čuvati izdvojio bih Jamesa Hardena.''

''Uvijek bi prije izabrao zlatnu medalju s Hrvatskom nego NBA naslov!'', zaključio je hrvatski reprezentativac.

Nastavi čitati