Košarka
SPORTOVI
Košarka
Hrvati u NBA

Bogdanović opet starter u Netsima, Rudež efikasan u Indiani

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogadanović sa šest je poena sudjelovao u pobjedi Brooklyn Netsa nad Sacramentom sa 97-95 u pripremnoj utakmici odigranoj u Šangaju, dok je Damjan Rudež postigao pet koševa u porazu Indiane kod Dallasa sa 98-106.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I u drugoj pobjedi Netsa u NBA predsezoni Bojan Bogdanović našao se u početnoj petorci, te proveo u igri gotovo 28 minuta postigavši šest poena uz šut 3-7, čemu je dodao dvije asistencije i jedan skok.

Pobjedu Brooklynu donio je Mirza Teletović tricom na ulazu u posljednju minutu, a najbolji strijelac momčadi bio je Brook Lopez sa 18 koševa. Kod Sacramenta je 18 poena ubacio Ramon Sessions.

Indiana je nakon početne pobjede doživjela i drugi uzastopni poraz u pripremnoj fazi, a Damjan Rudež je igrao nešto više od 23 minute. Hrvatski reprezentativac je ubacio pet poena šutirajući iz igre 2-7 i pogodivši samo jednu tricu iz šest pokušaja. No, Rudež je imao šest asistencija uz dva skoka.

Strijelce Pacersa predvodio je Corey Miles sa 19 poena, dok su kod Dallas po 16 koševa ubacili Dirk Nowitzki i Charlie Villanueva.

NBA predsezona, rezultati 12.10.:

Sacramento - Brooklyn 95-97
Dallas - Indiana 106-98
Washington - Detroit 91-89
Portland - LA Clippers 119-114
LA Lakers - Golden State 75-116
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider