Košarka
SPORTOVI
Košarka
'Crna mamba' uskoro odlazi

Bliži se kraj: Bryant otkrio koliko još namjerava igrati košarku!

Ponajbolji košarkaš svih vremena i još uvijek akutalni član NBA momčadi Los Angeles Lakersa, Kobe Bryant (34), priznao je u razgovoru za Nike Basketball da su mu preostale još maksimalno dvije godine igranja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još od kraja prošle sezone Bryant rado razgovara o ovoj temi, svjestan da mu nije još dugo vremena ostalo u NBA ligi. U posljednjih šest mjeseci Bryant "vrti" priču oko godine do dvije, a možda se sada, uoči All-Star utakmice, ipak odlučio.

''Vjerojatno dvije godine. Dvije godine maksimalno. Možda bi čak i sljedeća godina mogla značiti kraj. To je jedna od onih stvari za koje vjerujem da ću osjetiti jednog jutra kad se probudim. Kada to osjetim, nema više osvrtanja unatrag'', rekao je Bryant u razgovoru s bivšim NBA-ovcem Damonom Jonesom.

Bryantov ugovor s Lakersima istječe na kraju sljedeće sezone, a o eventualnoj dodatnoj sezoni možda će odlučiti klupske aspiracije u pogledu osvajanja naslova prvaka. Ukoliko Lakersi ne budu konkurentni, vjerojatno bi sljedeća sezona mogla biti Bryantova posljednja u NBA ligi. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider