Košarka
SPORTOVI
Košarka
Spanoulis opet sjajan

Bit će ludilo: Olympiacos i PAO za naslov prvaka Grčke!

Olympiacos i Panathiniakos, najveći rivali grčke košarke, izborili su plasman u finale doigravanja, nadvisivši svoje suparnike s 3-0 u pobjedama u polufinalu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Branitelj naslova Olympiacos, koji je ove sezone obranio i naslov europskog prvaka, slavio je u gostima kod AGOR-a 80-67. Sjajni Vassilis Spanoulis predvodio je Olympiacos sa 15 koševa, 10 asistencija i 5 skokova.

Momčad Panathinaikosa puno je teže dobila svoj gostujući ogled kod Panioniosa, bilo je 64-62 za Panathinaikos u čijim redovima je najbolji strijelac bio Ramel Curry s 13 koševa.

Naš Roko Ukić je u 14 minuta igre postigao 4 koša uz dva skoka i jednu asistenciju. Šutirao je 2-3 za dva poena, 0-1 trice i 0-2 slobodna bacanja.

Momčad Olympiacosa, koja u finalu ima prednost domaćeg terena, a prva utakmica je na rasporedu 7. lipnja, prošle sezone je osvajanjem državnog prvenstva prekinula dominaciju Panathinaikosa koji je osvojio devet prethodnih titula. Ukupno Panathinaikos ima 32 naslova prvaka Grčke, a Olympiacos 10. (TS) 

HEBA doigravanje, polufinale:

AGOR – Olympiacos 67-80

Olympiacos je dobio seriju s 3-0

Panionios – Panathinaikos 62-64

Panathinaikos je dobio seriju s 3-0

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider