Košarka
SPORTOVI
Košarka
Vrlo dobri Hrvati

VIDEO Pogledajte što je Bender pokazao u rekordnoj minutaži, Zubac opet odličan

Mladi hrvatski košarkaši Dragan Bender i Ivica Zubac pružili su dobre igre u nokaut fazi turnira NBA Ljetne lige u Las Vegasu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Phoenix je sa 77-74 bio bolji od Miamija, a 18-godišnji Dragan Bender imao je najveću minutažu u svojoj momčadi od gotovo 35 minuta. Mladi hrvatski reprezentativac za to je vrijeme ubacio 10 koševa (šut 3/13, trice 2/9), uz devet skokova, jednu asistenciju i pet izgubljenih lopti. Phoenix je do pobjede predvodio 175 cm visoki razigravač Tyler Ulis s 20 koševa i osam asistencija.

Phoenix će u noći sa subote na nedjelju u četvrtfinalu igrati protiv Denvera.

U daljnjem natjecanju neće biti LA Lakersa koji su imali perfektan učinak u prve tri utakmice i bili su slobodni u prvom krugu nokaut faze. U osmini finala Lakerse su s 88-80 nadigrali Cleveland Cavaliersi za koje je bek Jordan McRae ubacio 36 koševa uz devet skokova. Lakerse je u porazu predvodio D'Angelo Russell s 19 koševa, a 19-godišnji hrvatski centar Ivica Zubac je za 19 minuta na parketu ubacio 12 koševa (šut 5/6) uz sedam skokova i jednu blokadu.

Među četvrtfinalistima neće biti ni prvog izbora ovogodišnjeg drafta, Australca Bena Simmonsa, koji nije ni zaigrao u porazu Philadelphije 84-87 od Brooklyn Netsa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider