Košarka
SPORTOVI
Košarka
Porazi Olympiacosa i Zvezde

Bayern i Darussafaka obilježili drugi dan Zadar Dogus Basketball Tournamenta

Drugi dan košarkaškog spektakla Zadar Dogus Basketball Tournamenta bio je uspješan za Darussafaku Dogus i njemački Bayern.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Darussafaka Dogus brzo se oporavila od jučerašnjeg od gradskog rivala Fenerbahčea i u dvorani Višnjik nadigrala pobjednika ABA lige Crvenu Zvezdu Telekom rezultatom 84-77. Ender Arslan s 22 koša je predvodio momčad Darussafake dok je u redovima Crvene Zvezde Telekom najefikasniji bio Stefan Nastić s 20 koševa.

U drugoj utakmici između Olympiakosa i Bayerna, Bavarci u slavili iznenađujuće lako 77-60. Njemačka je momčad nakon početnog ispitivanja snaga ubacila u višu brzinu i preuzeli kontrolu utakmice u svoje ruke. U drugoj i trećoj četvrtini europski doprvak je slomljen te su igrači Bayerna mirno priveli utakmicu kraju, Predvodio ih je Duško Savanović s 21 košem.

U subotu se na parket vraćaju igrači Zadra koje u 20:30 sati očekuje susret s Bayernom. U 18 sati sastaju se Crvena zvezda i Fenerbahçe u utakmici koja i jedne i druge mogu može odvesti do prvog, ali i spustiti do trećeg mjesta u skupini.

Dnevne ulaznice za turnir, koji se igra od 24. do 27. rujna u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru mogu se kupiti online na stranicama i svim prodajnim mjestima Ticketshopa, te na blagajni dvorane Krešimir Ćosić po cijeni od 40 kuna. Djeca do 14 godina koja dolaze u pratnji roditelja s kupljenom ulaznicom imaju besplatan ulaz u dvoranu na utakmice.

Dogus grupa osnovana je 1951. Aktivna je u osam ključnih tvrtki i koristi stil upravljanja koji je istovremeno usredotočen na kupca i produktivnost. Zapošljava gotovo 50.000 zaposlenika kroz više od 250 tvrtki. Dogus grupa sudjeluje u nekoliko društveno odgovornih i sponzorskih projekata s posebnim naglaskom na razvoj djeteta, obrazovanje, okoliš, kulturu, umjetnost i sport. Dogus grupa pouzdan je investitor u sportu na svim razinama, od mladih sportaša do profesionalne košarke. Osim svoje privrženosti prema košarci, Dogus grupa ima za cilj pružiti jednake mogućnosti u sportu i podizati profesionalne sportaše koji će biti svjesni svoje odgovornosti prema društvu pružanjem razvojne mogućnosti sportašima amaterima od rane dobi. Sada kao član obitelji partnera euroligaške košarke, Dogus grupa bit će u boljoj poziciji nego ikada ostvariti svoje korporativne, društvene i sportske ciljeve.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider