Košarka
SPORTOVI
Košarka
Najbolji u Barci

Barcin Hrvat prijeti Realu: Ispisat ćemo povijest u Madridu!

Hrvatski košarkaški reprezentativac Ante Tomić predvodio je Barcelonu do pobjede u 4. utakmici finala španjolskog prvenstva protiv Real (73-62), te omogućio igranje majstorice u Madridu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Tomić je ubacio 18 poena i uhvatio 11 skokova u svojoj najboljoj predstavi u doigravanju u dresu Barcelone. Omogućio je svojoj momčadi da u odlučujućoj petoj utakmici obrani naslov prvaka iz prošle sezone, kada je također peti susret odlučivao o pitanju prvaka.

''Igrali smo dobro. Popravili smo loše stvari iz prošle utakmice i uspjeli smo izjednačiti seriju. Sada idemo u Madrid gdje ćemo pokušati ispisati povijest'', rekao je samouvjereno Tomić, kojem je forma u silaznoj putanji kako se sezona bliži kraju.

''Istina je da u posljednjim utakmicama nisam bio na pravoj razini. Večeras sam pronašao nekoliko laganih šuteva, postigao seriju poena u prvom dijelu i vratio samopouzdanje kod svojih suigrača. Svi smo zajedno odigrali sjajnu utakmicu'', veli hrvatski centar, te zaključuje:

''Ovo je moj drugi finale i velika mi je želja osvojiti naslov prvaka. Bit će lijepo igrati odlučujuću utakmicu u Madridu. Mislim da imamo veliku priliku osvojiti naslov!''

Podsjetimo, prošle je sezone Tomić nosio dres Reala i bio poražen u petoj utakmici finala u Kataloniji.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider