Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ozlijedio se Arroyo

Barcelona u drugom poluvremenu slomila otpor Turaka

Susretom Barcelone i Galatasaraya započela je četvrtfinalna runda Eurolige, a Katalonci su u prvom susretu na svom parketu bili vrlo uvjerljivi i slavili su sa 88:61.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je opravdala status favorita u susretu protiv Galatasaraya slavivši vrlo uvjerljivo u prvom četvrtfinalnom susretu sa 88:61. Galatasaray se odlično držao u prvom poluvremenu, međutim u završnici je ostao bez ozlijeđenog Carlosa Arroya što će biti najveća briga za struku gostiju do drugog susreta.

Bez Arroya Galatasaray je značajno pao, više nije mogao držati ritam s Barcelonom koja je odličnom obranom u drugom poluvremenu otišla do pobjede.

Turci su iznenadili Barcelonu u početku susreta, brzo su stigli do prednosti od devet poena, a na odmoru su vodili 35:33. Ipak u nastavku susreta presudila je kvaliteta domaćina koji je stigao do očekivane pobjede.

Ante Tomić igrao je 20 minuta i ubacio deset poena uz šut iz igre 5-7 čemu je dodao šest asistencija i četiri skoka. Strijelce domaćina predvodio je Boštjan Nachbar s 19 poena. Kod gostiju iako je igrao samo prvo poluvrijeme, najbolji je bio Arroyo s 14 poena, ujedno i jedini dvoznamenkasti.

Euroliga, četvrtfinale, prva utakmica:

Barcelona – Galatasaray 88:61 (Nachbar 19p / Arroyo 14p), 1:0 u seriji

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider