Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sjajni Dubrovčanin

Ante Tomić odlazi u NBA? 'Ovo mi je posljednji vlak'

Hrvatski reprezentativni centar Ante Tomić (28), kojem na ljeto istječe ugovor s Barcelonom, istaknuo je kako mu je ove godine posljednja prilika za odlazak u NBA ligu gdje bi, ukoliko se odluči na taj korak, trebao zaigrati za Utah Jazz koji ga je još prije sedam godina izabrao na draftu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Sa 28 godina, koliko imam sada, ovo mi je posljednji vlak za odlazak u NBA. S Barcelonom pregovaram oko produljenja ugovora no tu je i NBA... Vidjet ćemo što će biti na kraju sezone", rekao je Ante Tomić.

Barcelona, u koju je Tomić stigao iz madridskog Reala 2012. godine, želio bi ga zadržati: "Sve je otvoreno i moguće. Još uvijek ne znam gdje ću igrati iduće godine", dodao je Tomić napomenuvši kako nema rokova za donošenje odluke.

U posljednjem kolu Eurolige Tomić je s valorizacijskim učinkom od 35 bodova izabran za najboljeg igrača kola. To mu je drugi put ove sezone: "Zadovoljan sam no najvažnije je da momčad igra dobro i pobjeđuje. Lijepo je dobiti MVP priznanje no ono je sekundarno. Zapravo, i nisam baš usredotočen na vlastitu statistiku", izjavio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider