Košarka
SPORTOVI
Košarka
Vrhunska zezancija

Amerikanci sprdaju Srbe nakon finala u kojem ih je SAD ponizio

Američki komičar Conan O'Brien nije imao prava na pokazivanje najzanimljivih detalja s finala olimpijskog košarkaškog turnira između SAD-a i Srbije, pa je odlučio improvizirati 'reprizu' u svom studiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpski mediji imali su više nego nekoliko posprdnih komentara nakon što je njihova košarkaška reprezentacija preživjela četvrtfinale Olimpijskih igara u Riju protiv Hrvatske. Srbi su slavili u napetoj završnici, a netom nakon dvoboja u srpskim medijima je osvanulo:

"Pa što se čudite? Hrvati nam nisu mjerilo. S njima znamo bilo gdje i bilo kad".

Srbi su danak svoje bahatosti platili u finalu protiv SAD-a kada su poraženi s 30 poena razlike (96:66). Amerikanci nemaju problema sprdati nekoga kada ih ponize, pa izuzetak nije bila ni košarkaška reprezentacija Srbije. Komičar Conan O'Brien je na početku svog šoua čestitao igračima SAD-a na osvojenoj zlatnoj medalji. Spomenuo je i rezultat, no s velikim razočarenjem je otkrio gledateljima da nemaju pravo na snimku i najzanimljivije detalje s utakmice.

Odlučio je ipak ponuditi 'reprizu' tog jednosmjernog finala, pa je u svom studio postavio jedan koš, na kojem su dva na dva zaigrali dvojica odraslih Afroamerikanaca i dva mala klinca koji su naravno bili bijelci. 'Reprezentacija SAD-a' zakucavala je, blokirala i sprdala se s klincima što je prema O'Brienu bila vjerodostojna repriza viđenog finala u Riju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider