Košarka
SPORTOVI
Košarka
Belinelli pobjednik u tricama

All-Star vikend: John Wall spektakularnim potezom slavio u zakucavanju!

Zahuktava se NBA All-Star vikend u New Orleansu, koji će kulminirati nedjeljnom utakmicom najboljih igrača Istočne i Zapadne konferencije…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U noći sa subote na nedjelju gledatelji su svjedočili natjecanju u zakucavanju, šutiranju trica… Može se reći kako je junak večeri bio John Wall, najbolji igrač Washingtona, koji je osvojio natjecanje u zakucavanju. Najatraktivniji je bio trenutak kada je Wall zakucao uz pomoć asistenta svoje momčadi, koji je bio odjeven u maskotu Washingtona i držao je loptu u rukama iznad sebe.

Wall je u trku preskočio maskotu (asistenta), uzeo loptu, te okrenut leđima, s dvije ruke, zakucao. U finalnom je nadmetanju Wall pobijedio igrača Sacramenta Bena McLemorea koji je imao 'pomoć' u natjecanju od Shaquillea O'Neala, koji ga je, u viteškom stilu, okrunio za natjecanje.

U borbi najboljih tricaša je slavio Talijan Mario Belinelli, od ove sezone igrač San Antonija. S 24-18 u finalu je Belinelli pobijedio još jednog igrača Washingtona, Bradleyja Beala. Belinelli je postao treći Europljanin slavljenik u ovom dijelu All-Star vikenda.

Prije Belinellija od Europljana su u natjecanju trica slavili Dirk Nowitzki i Predrag Stojaković. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider