Košarka
SPORTOVI
Košarka
Spektakl u Zagrebu

Adidas obnavlja legendarni teren, NBA superzvijezda će se družiti s fanovima!

Adidas u sklopu najveće globalne košarkaške turneje do sada priprema iznenađenje u Zagrebu...

NBA superzvijezda i igrač Chicago Bullsa, Derrick Rose, 9. srpnja će posjetiti Muzejsko-memorijalni centar Dražena Petrovića u Zagrebu, družiti se s fanovima te otvoriti legendarni košarkaški teren na Tuškancu, kojega će za tu priliku obnoviti adidas Croatia.

D Rose će dan započeti posjetom Muzejsko-memorijalnom centru Dražena Petrovića, gdje će održati i konferenciju za novinare te odati počast velikanu hrvatske košarke. Među poznatim košarkaškim imenima, službeni domaćini Derricku Roseu će tijekom posjeta biti naš uspješni NBA košarkaš Gordan Giriček i ženska reprezentativka Antonija Mišura.

Glavni cilj adidasove NBA turneje je promovirati košarku među mladima i približiti im njihove košarkaške idole, stoga će D Rose dio dana posvetiti obožavateljima, koji upoznavanje s NBA zvijezdom mogu osvojiti putem aplikacije na facebook stranici adidas basketball ili natjecanja u slobodnim bacanjima koja će se održati u adidas shopovima 29.lipnja i 6.srpnja. Derrick Rose će se s užim krugom odabranih fanova družiti u adidas shopu u Ilici, a veći broj fanova osvojit će ulaznice za događanje povodom otvaranja terena na Tuškancu.

D Rose će posjet Zagrebu okruniti događanjem na zagrebačkom Tuškancu, gdje će postati "kum" legendarnom košarkaškom terenu kojega obnavlja adidas. Na terenu gdje su nekada igrali velikani Lokomotive, kasnije Cibone, D Rose će biti dio revijalne utakmice između kadetsko-juniorskih sastava hrvatske reprezentacije i KK Cibone te tako dati poticaj domaćim mladim nadama i razvoju hrvatske košarke.

Više od 50 godina, adidas inovativnim proizvodima oprema košarkaške superzvijezde, kao što su danas Derrick Rose i Dwight Howard, a od 2006. godine je službeni dobavljač dresova i sportske odjeće za NBA i WNBA ligu. adidas Croatia slijedi globalnu strategiju podrške košarci i aktivan je sponzor Hrvatskog košarkaškog saveza te košarkaških klubova KK Cibona i KK Cedevita.

You tube: adidas Basketball D Rose Tour- 9.7. Zagreb, Hrvatska
Facebook: www.facebook.com/adidasBasketball

Natjecanja za upoznavanje D Rosea održat će se 29.lipnja i 6.srpnja u adidas shopovima:

• Zagreb - Ilica 28, Avenue mall, Arena Centar
• Zaprešić - Westgate
• Zadar - City Galleria

Natjecatelji se prijavljuju na licu mjesta na dan natjecanja, do 30 minuta prije početka natjecanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider